window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-88346160-1');
/Servicii
Servicii2019-05-21T10:20:00+00:00

Servicii

Instalare produse

Instalam gratuit*, in cadrul Atelierului, produsele Led It Up, sau inlocuim contra cost becurile arse cu unele de acelasi tip**.

*Instalarea gratuita este valabila pentru manopere de maxim 15-20 minute / lampa sau pentru lucrarile care nu necesita demontarea unor componente aditionale (exemplu: filtru de aer, carenaj, bara, roti, etc.). In caz contrar, tariful perceput variaza intre 20 lei si 50 lei  / lampa.

**Inlocuirea contra cost a becurilor arse se va realiza doar cu unele de acelasi tip (halogen-halogen, xenon-xenon). Produsele de schimb trebuie furnizate de catre client.  Costul manoperei variaza intre 10 lei si 50 lei / lampa.

Important! Nu ne asumam raspunderea si nici nu oferim garantie pentru becurile furnizate de catre client.

Te rugam sa ne contactezi in vederea obtinerii unei cotatii de pret personalizate pentru autoturismul tau.

Consultanta si suport tehnic

TE AJUTAM IN ALEGEREA SOLUTIILOR LED OPTIME PENTRU AUTOTURISMUL TAU SI INSTALAREA ACESTORA. 

Stim ca poate fi dificil sa identifici produsele compatibile cu masina ta, tocmai de aceea te rugam sa ne contactezi in cazul in care nu esti sigur ce produse sa alegi. Vom incerca sa te ajutam cu produsele recomandate pentru fiecare tip de lampa.

Pentru clientii care nu pot ajunge la Atelier in vederea instalarii produselor, punem la dispozitia lor serviciul de suport tehnic pentru a facilita procesul de instalare.

Polish faruri, proiectoare, stopuri

Ne dorim ca produsele si serviciile noastre sa indeplineasca toate standardele calitatii pentru clientii nostri. In acest scop, folosim cele mai noi materiale si cele mai eficiente solutii in procesul de lustruire si curatare a lampilor.

Cu ce ne diferentiem?

Principala diferenta o reprezinta solutia folosita. Mai exact, pentru curatarea si protectia lampii folosim coating-ul OE (i.e. aceeasi solutie cu care vin farurile din fabrica). Aceasta solutie este UV-Inhibitor si protejeaza farul impotriva matuirii / ingalbenirii pentru perioade indelungate.

Important! Dupa aplicarea coating-ului nu mai este necesara folia de protectie sau lacul ceramic. Aceasta solutie protejeaza singura farul.

In ce consta procesul?

  • Curatam farul, treptat, cu diverse granulatii (in functie de cat de matuit este) pana ne asiguram ca este perfect curatat de stratul de protectie anterior (in general cel cu care vine din fabrica);

  • Aplicam coating-ul OE, coating care curata farul si il protejeaza impotriva razelor UV;

  • Venim cu lampa UV pentru intarirea si omogenizarea (pe far) a solutiei.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Oferim 2 ani garantie (impotriva matuirii / ingalbenirii);

  • Pretul este de 200 RON / set de faruri si / sau stopuri si 100 RON / set de proiectoare de ceata;

  • Durata maxima a operatiunii: 1.5 ore (2 faruri / 2 stopuri / 2 proiectoare de ceata).

Serviciul de polish se realizeaza doar pe baza de programare. Pentru informatii aditionale, nu ezitati sa ne contactati.

0
Pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul nostru, Led It Up utilizeaza fisiere de tip cookie. Prin continuarea navigarii pe site sau prin apasarea butonului “Am inteles”, esti de acord cu stocarea cookie-urilor primare si terte. Mai multe informatii gasesti in sectiunea Politica de Confidentialitate Settings Am inteles