window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-88346160-1');
Despre noi2024-04-26T10:04:10+00:00

DESPRE NOI

Condusi de pasiune si recomandati de experienta, putem oferi solutii personalizate si de calitate pentru fiecare client in parte.

Dupa mai mult de 3 ani de activitate, putem spune ca aproape nici un autoturism nu mai are secrete fata de noi. Am avut ocazia si placerea sa lucram la foarte multe modele de masini fabricate incepand cu anii ’90 si pana in prezent, la cele abia lansate.

Solutiile pe care le oferim sunt doar plug&play, fara adaptari si erori in bord, astfel incat sa se poata reveni oricand la becurile initiale ale masinii, fara a afecta componente ale acesteia sau garantia autoturismului. Optand pentru astfel de solutii, riscul deteriorarii lampilor dispar, becurile luminand astfel in parametrii normali, fara a se aburi si fara a intra umezeala.

EXPERIENTA de peste 3 ANI

Suntem o echipa tanara, care din pasiunea pentru domeniul auto, am dezvoltat proiectul Led It Up. Am inceput activitatea in anul 2016 ca start-up, iar in prezent putem spune ca suntem printre principalii furnizori de solutii LED Error Free si Plug & Play din domeniul auto de pe piata.

Datorita profesionalismului si a experientei acumulate, avem un numar mare de clienti multumiti de serviciile oferite si detinem un portofoliu ce cuprinde produse variate compatibile 100% cu aproape toate modelele de autoturisme.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, in mai 2017 am deschis Atelierul Led It Up. Scopul acestuia este de a expune cat mai bine si mai transparent solutiile LED pe care le comercializam, dar si pentru a le putea monta pe autoturismele clientilor intr-un cadru corespunzator.

Unul dintre targeturile noastre este sa putem veni cu solutii Error Free si Plug & Play pentru toate masinile. Investim incontinuu timp si resurse in zona de research pentru a oferi variante optime clientilor nostri. In acest sens, testam produsele nou lansate, venim cu imbunatatiri asupra lor si le modificam specificatiile astfel incat sa fie compatibile cu autovehiculele in cauza.

PRODUSE

Incercam sa venim cu solutii 100% compatibile pentru toate tipurile de lampi de pe autoturisme. Stim ca sunt unele masini cu socluri ce folosesc becuri mai rare, insa pentru acestea putem prezenta oricand solutii pe care le ofertam si livram la cerere.

In cazul in care sunt produse care nu se regasesc pe site, te rugam sa ne contactezi pentru transmiterea unei oferte personalizate.

Toate produsele recomandate pentru un anumit model de autoturism cu aplicabilitate intr-o anumita lampa au fost deja testate de noi in vederea asigurarii compatibilitatii si evitarea generarii unei erori in bord. In cazul in care lucram la o masina noua, care nu face parte din cadrul portofoliului nostru pana in prezent, putem veni cu o recomandare de produse pe baza experientei si asteptarilor noastre, care in 99% din cazuri va fi cea potrivita.

Avem o gama variata  de lampi si becuri cu tehnologie LED astfel incat sa putem acoperi 95% din toate modelele de autoturisme europene, asiatice si americane cu produsele curente aflate in stoc.

Toate produsele comercializate de catre noi beneficiaza de garantie intre 6 luni si 2 ani  si pot fi montate in cadrul Atelierului nostru gratuit sau contra-cost in functie de tipul produsului si de complexitatea lucrarii . Pentru produsele achizitionate cu livrare prin curier sau ridicare personala de la sediu (fara instalare in cadrul Atelierului), se poate oferi asistenta tehnica prin telefon.

GARANTIE SI PERIOADA DE PROBA

Calitatea produselor este unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Pe langa solutiile custom pe care le-am conceput pentru anumite masini, oferim si solutii LED standard, asupra carora am venit cu imbunatatiri astfel incat sa se respecte criteriile noastre de calitate.

Garantia oferita de noi variaza intre 6 luni si 3 ani, in functie de tipul de bec pentru care se opteaza.

Cum satisfactia clientului este primul nostru interes, toate kit-urile LED recomandate vin cu o perioada de proba de o saptamana. Consideram solutiile noastre ca fiind o investitie pe termen lung datorita eficientei luminii becurilor cu tehnologie LED si a duratei de viata considerabil mai mare fata de cea a unor becuri halogen.

Mai multe detalii despre garantie, perioada de proba si conditiile de acordare a acestora, regasiti in pagina:

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica confidentialitate.
I Accept
PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri: 10:00 – 18:30

SambataDuminica: inchis

0
Pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul nostru, Led It Up utilizeaza fisiere de tip cookie. Prin continuarea navigarii pe site sau prin apasarea butonului “Am inteles”, esti de acord cu stocarea cookie-urilor primare si terte. Mai multe informatii gasesti in sectiunea Politica de Confidentialitate Settings Am inteles