window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-88346160-1');
///Ford Focus Mk. 2 Sedan FL (2010)
Ford Focus Mk. 2 Sedan FL (2010)2019-07-19T12:49:00+00:00

Project Description

Faza scurta Ford Focus Mk. 2 Sedan FL (2010) – Kit LED H7 Tip Headlight, Asymetric Series G1 6.000K: 1 x GLA286

Am dorit sa profitam de ocazie pentru a reitera importanta instalarii corecte a becurilor, indeosebi a celor de faza scurta / lumina de intalnire (indiferent de tipul de bec folosit) si mai ales in farurile ce vin prevazute cu oglinda.

In colaj se poate observa cum instalarea cu o deviatie de doar 2-3mm poate schimba radical focalizarea unui bec. La o prima vedere (din exterior) oricine ar fi zis ca becurile erau instalate corect si ca problema ar fi fost la faruri (reglaj incorect, oglinda afectata). Clientul nu vedea absolut nimic noaptea, motiv pentru care a venit la noi pentru un upgrade la una din solutiile noastre LED.

Dupa instalarea corecta a Kit-ului LED (cu riscul de a ne repeta, dar dorim sa va reamintim importanta alegerii unui Kit LED calitativ dedicat) focalizarea se imbunatateste dramatic, pastrand cut-off-ul gandit de producatorul farului.

0
Pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul nostru, Led It Up utilizeaza fisiere de tip cookie. Prin continuarea navigarii pe site sau prin apasarea butonului “Am inteles”, esti de acord cu stocarea cookie-urilor primare si terte. Mai multe informatii gasesti in sectiunea Politica de Confidentialitate Settings Am inteles